18 Mart Ortaokulu

Vizyon: - Anadolu ve fen liselerine öğrenci gönderebilmek, okulumuzu öğrenci, öğretmen, veli ve personel açısından daha cazip hale getirebilmek. - Güçlü ve zayıf yönlerinin farkında olmak

Misyon: Anayasamızın başlangıcında yer alan temel ilkelere uygun, Milli Eğitim Temel Amaçları doğrultusunda, Gelişen Teknolojiyi yakından izleyerek iyinin ölçüsü yoktur düşüncesiyle, Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda, Bilgiye kolayca ulaşabilen, uygulayabilen, yeni bilgiler üretebilen, ürettiğini paylaşabilen bireyler olarak yetişeceklere fırsatlar hazırlayan, Bir üst öğrenimi hedefleyen, içi vatan, millet sevgisi dolu bilinçli bireylerle birlikte iyi bir gelecek için varız.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Tubitak Bilim Fuarı Sergisi
Proje Çalışmaları: Teknofest yarışması e - twinning projeleri

WEB - https://tokat18martortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ALTIYÜZEVLER MAH. FİDANLIK CAD. NO: 30 MERKEZ / TOKAT

Öğretim Şekli :Normal Eğitim Öğretim

Yerleşim Yeri - 600 Evler Mahallesi Fidanlık Caddesi No:30 TOKAT (Tokat İhya Balak Fen Lisesi yanı)

Adres - ALTIYÜZEVLER MAH. FİDANLIK CAD. NO: 30 MERKEZ / TOKAT

Ulaşım Şehir içi toplu taşıma araçları ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.